QMED fedőmatracok

Szerző:EgészségboltDátum:2023. márc. 9.

Megosztás:

Legújabb termékeink, a maximális kényelem mellett biztosítják az egészséges és pihentető alvást. A QMED memóriahabos termékcsalád minden tagja az egyedi formaöntött gyártási technológiának köszönhetően kiváló minőségű termék.

QMED fedőmatracok

Hőre lágyuló, nyomásra érzékeny viszkoelasztikus poliuretán alapanyag lehetővé teszi, hogy a fekvőfelület alakja teljesen hozzáigazodjon az adott testtáj formájához.

QMED fedőmatrac segítségével egészséges és pihentető alvófelületté alakíthat bármilyen kemény és egyenletes fekvőfelületet(pl. kókuszmatrac, rugós matrac, kihúzható kanapé). Ilyen felületeken alvási pozíciótól függetlenül testünk bizonyos – a testközépvonaltól leginkább kiálló – részein nyomási pontok keletkeznek, melyek az okozott diszkomfort érzés miatt az átlagosnál több alvás közbeni pozícióváltást, forgolódást eredményeznek, a gerinc érintett szakaszain az ideális testhelyzetet módosítják, túlzott izomfeszülést idéznek elő. Ez jelentősen rontja az alvás minőségét és amennyiben tartósan fennáll, túlterhelt és fájdalmas területeket eredményez a gerinc egyes szakaszain.

A fenti problémákra kínálunk megoldást a QMED fedőmatrac segítségével:

Matrac szélesség:
80 cm
(vastagság: 4 cm)
140 cm(vastagság: 4 cm)
160 cm(vastagság: 4 cm)
180 cm(vastagság: 4 cm)

80 cm (vastagság: 6 cm)
90 cm (vastagság: 6 cm)
160 cm (vastagság: 6 cm)