English Tea Shop Bio Gránátalmás Zöld tea

English Tea Shop Bio Gránátalmás Zöld tea

Raktáron

 Prémium minőségű, kézzel válogatott bio zöld tea .

1 511 Ft
egységár: 75,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:680275029083
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

English Tea Shop Bio Gránátalmás Zöld tea Részletes leírás

ETS 20 Gránátalmás zöld bio tea. Prémium minőségű, kézzel válogatott bio zöld tea mesterséges íz- és adalékanyagok nélkül, ell. ökológiai gazdálkodásból.

Hagyományos kínai módszerek szerint készült, különlegesen válogatott zöld tea, amit antioxidánsokban gazdag, szuper gránátalmával kevertek össze.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Stella Barbara2016. 03. 17.

  Kellemes, finom , és végül ami nekem igen fontos nem lesz keserű utó ize.