Tartós szőrtelenítés szenvedés nélkül?

Szerző:IPL szőrtelenítésDátum:2013. ápr. 15.

Megosztás:

Ez ma már nem vágyálom. Az IPL technológia segítségével néhány hónap alatt végleg búcsút inthet a borotvás, gyantás, epilálós hétköznapoknak. Mellékhatások? Egy kis átmeneti, enyhe bőrpír a legrosszabb, ami jöhet. Mi az, amit nyerhetünk? Fáradozás nélküli csupasz lábakat, karokat, s egyéb testfelületeket.

Tartós szőrtelenítés szenvedés nélkül?

Fénnyel a szőr ellen!

Az IPL a villanófény technológiáján alapul. Segítségével könnyedén tartósan megszabadulhatunk a szőrszálaktól. Az eljárás során nagyenergiájú fényt vetítenek a bőrre, mely a felső bőrrétegbe behatol, és a szőr pigmentje segítségével a szőrtüszőbe jut.

Fájdalommentesen az IPL-lel

A kezelés minden más módszernél kevésbé fájdalmas, sőt, gyakorlatilag fájdalommentes. Az IPL még az érzékeny bőrűeknek is a legjobb alternatíva: a technológiából adódóan egy energianyaláb négyszer olyan hatásfokkal dolgozik, mint a hagyományos lézeres megoldások – káros ultraibolya hullámok nélkül.

Fájdalommentesen az IPL-lel

A kezelés minden más módszernél kevésbé fájdalmas, sőt, gyakorlatilag fájdalommentes. Az IPL még az érzékeny bőrűeknek is a legjobb alternatíva: a technológiából adódóan egy energianyaláb négyszer olyan hatásfokkal dolgozik, mint a hagyományos lézeres megoldások – káros ultraibolya hullámok nélkül.

 

Kellemes mellékhatások

Elkerülhetők vele a szőrtüsző gyulladások, szőrbenövések, ráadásul a kezelés hatására a kisebb bőrhibák, vékonyabb hajszálerek pigmentfoltok eltűnnek, képes halványítani az öregségi napfoltokat is. Összehúzza a nagy pórusokat, és megoldást jelenthet a pattanásos bőrre is. Sőt, szaporodásra ösztönzi a szövetek mélyén lévő kollagén rostokat, amelyek a bőr fiatalságáért felelősek. Ennek hatására nő a bőr vízmegkötő képessége, illetve javul a tónusa.

 

Költséghatékony és időtakarékos

Bár a tartós szőrtelenítő módszerek (IPL) elsőre drágábbnak tűnik, mint a hagyományos, nem tartós szőrtelenítési technikák, viszont hosszú távon megtérül, hiszen csak néhány alkalom szükséges a tartós (6-7 éves) szőrtelenség eléréséhez. Emellett időt is spórolhatunk : hiszen nem kell naponta, hetente vagy havonta bajlódnunk a nem kívánatos szőrszálakkal otthon vagy kozmetikushoz rohangálva. Alkattól és testtájéktól függően a látható eredményhez 4-6 kezelés elegendő, de a tartós szőrtelenséghez 8-14 alkalom szükséges 2-4 hetes periódusokban.

Mit nyújt az IPL szőrtelenítés?

  • tartós szőrmentességet és hosszan tartó simaságot az év minden napján
  • gyors, egyszerű, fájdalom- és kockázatmentes szőrtelenítést (nem károsítja a bőr felületét, csupán a szőrszálakat semmisíti meg
  • szőrbenövés-, irritáció- és fertőzésmentességet
  • költség, idő és energia megtakarítást

És az ára? Szőrtelenítés szalonban vagy otthon?

Eddig az IPL villanófényes szőrtelenítő kezelések csak kozmetikákban voltak elérhetők, de ezek a kezelések NAGYON költségesek. Egy teljes test szőrtelenítésénél elérhetik a 800 000-1 000 000 Ft-ot is.

 

Hat ok, hogy miért éri meg jobban az otthoni készülék, mint a szalonkezelés?

  • A készülék a szalonokban használt IPL szőrtelenítőkkel azonos technológiával (IPL villanófény) és azonos hullámhosszon (510-1200 nm) működik.
  • Gyors és eredményes: 4-5 hónap alatt 80-90%-os szőrzetcsökkenés.
  • Pénzt takaríthat meg: a készülék ára csupán töredéke a szalonkezelések árának (összesen körülbelül 2 kozmetikai szőrtelenítő kezelés ára) és akár az egész család (4-5 fő) teljes, tartós szőrtelenítéséhez is elég.
  • Időt takaríthat meg: nem kell utaznia, nem kell a kozmetikushoz alkalmazkodnia.
  • Garantáltan diszkrét: otthonában szabadulhat meg szőrszálaitól.
  • Kis méretű, vezeték nélküli, könnyen szállítható eszköz, így bárhová magával viheti.