Duel holland kakaópor banán ízű 10% 75 g

Duel holland kakaópor banán ízű 10% 75 g

Nincs raktáron

Egy bögre kakaóital készítéséhez keverjen össze egy kiskanálnyi kakaót (4g) kétszer annyi cukorral és kevés hideg tejjel. Öntsön hozzá forró tejet, majd keverej csomómentesre. Összetevők: Kakaópor alkalizált10--12% kakaóvaj tartalommal, aroma, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-karbontok).

Kosárba
EAN kód:5999886382537
Márka:Duel
Kiszerelés:75 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Duel holland kakaópor banán ízű 10% 75 g Részletes leírás

Egy bögre kakaóital készítéséhez keverjen össze egy kiskanálnyi kakaót (4g) kétszer annyi cukorral és kevés hideg tejjel. Öntsön hozzá forró tejet, majd keverej csomómentesre.
Összetevők: Kakaópor alkalizált10--12% kakaóvaj tartalommal, aroma, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-karbontok)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.