Henna Plus hajfesték 7.46 Rézvörös /49138/
Henna Plus hajfesték 7.46 Rézvörös /49138/ - 1.
Henna Plus hajfesték 7.46 Rézvörös /49138/ - 2.

Henna Plus hajfesték 7.46 Rézvörös /49138/

Raktáron

Manapság a hajszín megváltoztatása mindennapi jelenség. Az egyiptomi, görög és kínai kultúrkörből származó mesékben az szerepel, hogy hajszínezőként már akkor henna kivonatot használtak. Ma már a henna kivonatot a legtöbb hennát tartalmazó hajfestékben fémsókkal, fémszármazékokkal keverik, melyek fejbőrünkön keresztül beszivárognak szervezetünkbe.

4 445 Ft
egységár: 4 444,85 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8710267491382
Márka:Henna Plus
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Henna Plus hajfesték 7.46 Rézvörös /49138/ Részletes leírás

Manapság a hajszín megváltoztatása mindennapi jelenség. Az egyiptomi, görög és kínai kultúrkörből származó mesékben az szerepel, hogy hajszínezőként már akkor henna kivonatot használtak.
Ma már a henna kivonatot a legtöbb hennát tartalmazó hajfestékben fémsókkal, fémszármazékokkal keverik, melyek fejbőrünkön keresztül beszivárognak szervezetünkbe. A különféle színezőanyagok pedig allergiás reakciókat válthatnak ki.

Van azonban választási lehetőségünk! Nem kell, hogy a káros anyagok a hajas fejbőrön keresztül bejutva szervezetünket károsítsák! A biztonságos, természetes HennaPlus hajszínező termékekkel, most már lehetőség nyílik arra, hogy biztonságosan, gyengéden és odafigyelve színezzük hajunkat.

A HennaPlus hajfestékek garantáltan nem tartalmaznak sem P-Phenylenediamin (PPD), amely allergiás tüneteket válthat ki, sem O-Aminofenol és a P-Aminofenol, amelyek pillanatnyilag tiltott szerek. A HennaPlus hajfestékekben a hennához adott anyagok biztosítják, hogy kíméletesen és biztonságosan festhessük hajunkat.

Henna Plus hajfesték 7.46 Rézvörös /49138/ Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.