Bione gyógynövénybalzsam cannabis és árnika kivonattal 300 ml

Bione gyógynövénybalzsam cannabis és árnika kivonattal 300 ml

Raktáron

Könnyű gyógynövényes emulzió - balzsam a fáradt test számára 'lóerővel'és a vadgesztenye gyógyhatásával. A balzsam univerzálisan használható minden bőrtípusra, az egész család számára. Az összetevői a vadesztenye kivonat, az árnika kivonat, a mentol, a kámfor, az eukaliptusz, a boswewllie és még sok más pihentető hatóanyaggal melyek jótékony hatással vannak a test izom-csontrendszerére.

2 784 Ft
egységár: 9,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061611859
Márka:Bione
Kiszerelés:300 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione gyógynövénybalzsam cannabis és árnika kivonattal 300 ml Részletes leírás

Könnyű gyógynövényes emulzió - balzsam a fáradt test számára "lóerővel"és a vadgesztenye gyógyhatásával. A balzsam univerzálisan használható minden bőrtípusra, az egész család számára. Az összetevői a vadesztenye kivonat, az árnika kivonat, a mentol, a kámfor, az eukaliptusz, a boswewllie és még sok más pihentető hatóanyaggal melyek jótékony hatással vannak a test izom-csontrendszerére. Használata javasolt izületi fájdalom, izomfájdalom, véraláfutások, zúzódások esetén, illetve a fáradt és nehéz lábak pihentető és lazító masszázsaként. Balzsam, amely gyengéd a testhez, de a természethez is. Puha és kellemes használni. Garantáljuk, hogy biztosan tetszeni fog.
Az Arnica kivonatot a népgyógyászatban hagyományosan használják a bőr véraláfutásaira, zúzódások, izomfájdalom és különféle rovarcsípések enyhítésére . A masszázs segítségével a bőrt és más szöveteket felmelegítik, az izomtónus felszabadul. A balzsam nemcsak kenderolajat tartalmaz, hanem a növény zöld levélrészéből származó kivonatot is. MSM hatóanyaggal is dúsított. Gyulladásgátló, antibakteriális, antiallergén és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.
Összetétel/INCI: AQUA,GLYCERIN, METHYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL STEARATE, MENTHOL, CAMPHOR,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACT, EUCALYPTUS LEAFEXTRACT, PANTHENOL, ARNIKA MONTANA EXTRACT, ALLANTOIN, TOCOPHEROL, XANTHAM GUM,SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, CARBOMER, ACRYLATES/VINYL ISODECANOATECROSSPOLYMER, SYMPHYTUM OFFICINALE, ROOT EXTRACT, PARFUM, PHENOXYETHANOL,DIMETHYL SULPHONE, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, BOSWELLIA SERRATA EXTRACT,CANNABIS SATIVA SEED OIL, ALCOHOL DENAT, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.