Soliteint Mélyfeszesítő Liposzóma krém

Raktáron

Az érettebb bőr ápolására kifejlesztett nappali krém. A különleges, liposzómába zárt hatóanyag, a Milk Peptide Complex® serkenti a bőrben található kollagén rostok és a hialuronsav képződését, ezáltal késlelteti a bőr öregedését.

1 139 Ft
egységár: 22,79 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997570704528
Márka:Soliteint
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Soliteint Mélyfeszesítő Liposzóma krém Részletes leírás

Az érettebb bőr ápolására kifejlesztett nappali krém. A különleges, liposzómába zárt hatóanyag, a Milk Peptide Complex® serkenti a bőrben található kollagén rostok és a hialuronsav képződését, ezáltal késlelteti a bőr öregedését. A Centella Asiatica kivonat stimulálja a kollagén szintézist és a mikrocirkulációt, így elősegíti a bőr feszességét. Az értékes makadámia dió olaj, a korszerű vízmegkötő és regeneráló hatóanyagok elősegítik a bőr megújulását, és korrigálják a finom ráncokat. Az A, D és E- vitaminok hatására bőrünk megtelik energiával, üdének és frissnek látszik. A használat eredményeként kisimulnak a vonások. A termék nem tartalmaz mesterséges színezéket, ásványi olaj és parabén származékot

Használja a megtisztított arcbőrre, a nyakra és a dekoltázsra. Gyengéd, körkörös mozdulatokkal vigye fel, a szemkörnyék kihagyásával.

Soliteint Mélyfeszesítő Liposzóma krém Összetevők

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isononyl Isononanoate, Polysorbat 60, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Shorea Stenoptera Butter, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Dimethicone, Macada

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 30.

  Érzem hogy húzódik a bőröm az arcomon. Tehát használ.

  Olyan nincs.

TÜNCI2018. 12. 05.

  KIVÁLÓ TERMÉK BÁR MÉG NEM RÉG HASZNÁLOM, TELJESEN FELTÖLTI A MÉLY RÁNCOKAT.

Anonim Felhasználó2018. 11. 15.

  Először rendeltem a terméket , de sok jót olvastam róla

Anonim Felhasználó2018. 11. 02.

  Kellemes az illata, könnyen beszívóik. Amióta ezt használom sokkal simább az arcbőröm és nem zsírosodik foltokban!

Anonim Felhasználó2018. 10. 27.

  Most először használom, jónak tűnik.

Mohr Anna2018. 10. 06.

  Még nem használtam

Anonim Felhasználó2018. 07. 04.

  tökéletes a bőrömnek

Manyi2018. 06. 20.

  Még nem tapasztalom a hatását ,pár napja használom csak

Még több mutatása