Bio-Rend gél

Bio-Rend gél

Nincs raktáron

A Bio-Rend gél életkortól függetlenül a mozgástevékenységet végzők számára ajánlott, naponta két alkalommal reggel és este) vékonyan felkenve a hátra, karra, lábra. A testfelületre egy-egy alkalommal 10-15 g félfolyékony gél kenjünk.

Kosárba
EAN kód:5999881291018
Márka:Bio-Rend
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio-Rend gél Részletes leírás

A Bio-Rend gél életkortól függetlenül a mozgástevékenységet végzők számára ajánlott, naponta két alkalommal reggel és este) vékonyan felkenve a hátra, karra, lábra. A testfelületre egy-egy alkalommal 10-15 g félfolyékony gél kenjünk. A gél 1-2 percen belül száraz rugalmas filmet képez, mely nem gátolja a bőr légzését, illóolaj tartalmának köszönhetően folyamatosan hűsíti a bőrfelületet.
  • Menedzser, stresszes életet él, az irodai munkától kimerült a karja, nyaka, háta, lába?
  • Meszesedési problémái vannak?
  • Reumatikus gondokkal küzd?
  • Sportoló?
  • Sokat vezet?
  • Nehéz fizikai munkát végez?

Az előbbi élethelyzetekből adódó problémák enyhítésére kiváló termék a Bio-Rend gél! A Bio-Rend gél megjelenését 12 éves kutatás előzte meg. A termék doppinglistán szereplő anyagot nem tartalmaz, és gyermekek kivételével mindenki alkalmazhatja. Bőrpír esetén többször öblítsük le. Amennyiben többet akar megtudni a Bio-Rend gélről azt weblapunkon megtalálja.

Arcra valamint szem környékére nem alkalmazható! Használat után mossunk kezet! Bőrpír esetén azonnal öblítsük le, többször ne használjuk.

Tudományos háttér, vizsgálatok

A világhírű Selye János professzor stressz elmélete szerint, a szervezetben egyoldalú, vagy állandó (fizikai, biológiai, alkalmasint pszichológiai) megterhelésre, vagy kellemetlen behatásra egyre fokozódó mértékben termelődnek úgynevezett szabad gyökök.

A szabad gyököket tartalmazó komplexek gyakran kalciumhoz kötődve lerakódnak a csontok felszínére, vagy önálló csomókat képeznek. Az elmeszesedett képződmények jól láthatók a röntgenképeken (például „csőrképződés” a csigolyákon). Az állandósult, tompa fájdalom érzéseabból adódik, hogy ezek a lerakódások vagy csomók nyomják az idegeket; adott esetben súlyosan károsítják azokat.

A BIO-REND Gél a meszes lerakódások kezelésére, illetve a szövetek tisztítására kitűnően alkalmazható, miközben kellemes hűsítő hatást fejt ki a bőrfelületen, ezáltal az izmok relaxációját is elősegítve.
Ezt igazolja a Budapesti Műszaki Egyetem Természet- és Sporttudományi Egyesületében, Dr. Szakcsy Mihály szomatológus által végzett kutatás is, melynek során egy 60 fős önkéntes csoportot vizsgáltak.

A résztvevők között sportolók, és váz és izomrendszeri panaszokkal rendelkező páciensek voltak, akik más kezelés alatt nem álltak. A kutatások során bizonyítást nyert, hogy sportolók esetén a BIO-REND Gél alkalmazásával, regenerációs idejük jelentősen csökkent, illetve a többi páciens esetén is sikerrel alkalmazták, a mozgásszervi panaszok enyhítésére.
Alkalmazása során, a BIO-REND Gél bőr felületre történt felvitele után, mikropólusú filmet képez, mely a bőrrel azonos elaszticitású. A gél teljesen szövetbarát, nem gátolja a bőr légzését, illetve lemosása után nem gyakorol másodlagos hatást.

A BIO-REND Gél alkalmazása sportolók számára, nemcsak a regenerálódás, de már a bemelegítés fázisában ajánlott – éppen ezért nem tartalmaz doppinglistán szereplő összetevőket!


OÉTI: 974/2005

Bio-Rend gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Bio-Rend gél Tudnivalók

Geraniol, Menthol, Kámfor, EDTA-dinátrium, Polioxietilén-szorbát-monolaurát, hidroxi-etil-cellulóz, Víz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 27.

  nem szükséges gyógyszert szedni, napi 2x használat mellett enyhyti ill. megszünteti a sajgó fájdalmat

Mária2019. 11. 16.

  Hatásos fájdalom csillapító.

Anonim Felhasználó2018. 07. 05.

  Nekem a vállam és a nyakam szokott fájni. Pár napja használom, már érezhető a hatás.