Dr. Weiss Rymastop Orrspray

Dr. Weiss Rymastop Orrspray

Raktáron

 Gyógynövény kivonatot tartalmazó orrspray, megfázás és orrdugulás esetén. .

3 153 Ft
egységár: 105,09 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8594059734464
Márka:Dr. Weiss
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Weiss Rymastop Orrspray Részletes leírás

RymaSTOP® orrspray eredeti gyógynövény-kivonatokat tartalmazó orrspray: gyorsan felszabadítja az eldugult orrot, alkalmas hosszú távú használatra, gyengéden tisztítja, ápolja és hidratálja az orr nyálkahártyát.

10 gyógynövényt tartalmaz.
Gyorsan felszabadítja az eldugult orrot.
Alkalmas hosszú távú használatra.
Gyengéden tisztítja, ápolja és hidratálja az orrnyálkahártyát.
Megfázás és orrdugulás esetén ajánlott.
Hyaluronsavat tartalmaz.

Adagolás: 12 hónapon keresztül folyamatosan használható


Összetevők
Víz, körömvirág (Calendula Offi cinalis)-kivonat, tömjénfa (Boswellia Serrata)- kivonat, hárs (Tilia Cordata)-kivonat, szemvidítófű (Euphrasia Rostkoviana)-kivonat, bodza (Sambucus Nigra)-kivonat, viola (Viola Odorata)-kivonat, mályva (Malva Silvestris Mauritiana)-kivonat, lándzsás útifű (Plantago Lanceolata)-kivonat, mezei zsurló (Equisetum Arvense)-kivonat, cickafark (Achillea Millefolium)-kivonat, Polyoxyl 40, hidrogenizált ricinusolaj, Hydroxypropylmethylcellulóz, Methylparaben, Propylparaben, eukaliptusz (Eucalyptus Globulus)-olaj, Hyaluronsav
Figyelmeztetés
Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

L. Gergely2015. 03. 06.

  Az orrdugulást egyáltalán nem szünteti meg, sőt a befújás utáni első percben kifejezetten izgatja, irritálja az orrnyálkahártyát. Kb. 1 perc után megszűnik az irritáció, de semmi pozitív nem történik ezen kívül.