Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer

Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer

Nincs raktáron

Ezüstkolloid tartalmú, antibakteriális hatású háztartási fertőtlenítőszer. Antibakteriális és gombaölő hatásánál fogva a háztartás számos területén alkalmazható. .

Kosárba
EAN kód:5999883752128
Márka:Dr.Juice
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer Részletes leírás

Ezüstkolloid tartalmú, antibakteriális hatású háztartási fertőtlenítőszer.Antibakteriális és gombaölő hatásánál fogva a háztartás számos területén alkalmazható.

Az ezüstkolloid alapú DrJuice Home Kolloid antibakteriális (MRSA is) és gombaölő hatásánál fogva a háztartás számos területén alkalmazható. A háztartásban végzett általános takarítás után, rendszeres használatával megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását, ezüst kolloid oldat tartalma miatt.

Az ezüstkolloid elpusztítja a kórokozókat miközben az emberi szervezetre ártalmatlan. Hatását hosszabb ideig megőrzi. A WC kagylótól a hűtőszekrényen át az evőeszközig nyugodtan használhatja. Rendszeres használatával, a gyakori takarítás ellenére, egyre több ezüstkolloid részecske fog a felületen maradni és hosszabb ideig fejti ki hatását.


Minimális behatási idő: 10 perc

Engedély szám: OTH 251-1/2010

Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer Összetevők

​Aqua, kolloid ezüst, etil-alkohol, Litsea Cubeba olaj

Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer Tudnivalók

Alkalmazása:Hűtőszekrény:általános takarítás után fújja be a berendezés belsejét úgy, hogy a permet jól láthatóan befedje a felületet, de folyjék, majd várja meg, amíg megsz

Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer Különleges tulajdonságok

​A DrJuice háztartási fertőtlenítőszere nem tartalmaz az egészségre és környezetre káros anyagokat. A termék felhasználásra készen kerül forgalomba. Permetezzük egyenletesen a fertőtleníteni kívánt fel

Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer Figyelmeztetés

​Tűzveszélyessége: ,,D" kismértékben tűzveszélyes

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.