Fitovital Ezüst Kolloid 25Ppm 50 Ml

Fitovital Ezüst Kolloid 25Ppm 50 Ml

Raktáron

10 ppm sűrűségű ezüst kolloid oldat. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszerünk lenne. Fertőtlenítő, betegség megelőző hatása mellett alkalmas lehet egyes konkrét betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére.

1 208 Ft
egységár: 24,16 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885968367
Márka:Fitovital
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fitovital Ezüst Kolloid 25Ppm 50 Ml Részletes leírás

10 ppm sűrűségű ezüst kolloid oldat. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszerünk lenne. Fertőtlenítő, betegség megelőző hatása mellett alkalmas lehet egyes konkrét betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van. Teljesen homogén oldat, melyet megtisztított vízben oldottak fel. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátorokat, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más alkotórészt. Belsőleg vagy helyileg alkalmazandó. Alkalmazható: Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszűnteti a kellemetlen leheletet. Szájöblítő szerként, gargalizáló szerként is használható. Irrigálással hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra külsőleg bőrbajoknál. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Belsőleg: allergia, szénanáthánál, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, tüdőgyulladásnál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, lyme kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Külsőleg: pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák esetén, szemgyulladásnál (kötőhártya gyulladás) fülgyulladásnál, száj nyálkahártya fertőzésnél, sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre is fantasztikus! Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt - a tapaszt viselhetjük szemölcsökön, vágott sebeken, horzsoláson. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Fültisztító pálcikára téve szem és fülfertőzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, a gombás fertőzéseket, kiütéseket. Csökkenti a korpásodást, a bőrviszketést. Napi adagja: Fogyasszunk napi 3x1 teáskanálnyit tisztán, vagy napi 1 teáskanállal megelőzés céljából. Lenyelés előtt, pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 08. 28.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.