Almacabio Folyékony mosószer

Almacabio Folyékony mosószer

Nincs raktáron

5 liter.

Kosárba
EAN kód:8018229101479
Márka:Almacabio
Kiszerelés:5000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Almacabio Folyékony mosószer Részletes leírás

Kézi mosásra is alkalmas. Növényi eredetű, biológiailag teljesen lebomló anyagokat tartalmaz. Az erősen koncentrált mosószer eltávolítja a makacs szennyeződéseket.

Nem tesztelték állatokon.
Tartsa távol gyermekektől. Tárolja a terméket szorosan lezárt tartályban, száraz és hűvös helyen. Kerülje a szemmel és bőrrel való érintkezést. Szembe kerülés esetén öblítse ki vízzel. 

Almacabio Folyékony mosószer Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:2
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.