Dr.Herz Forskolin 250mg kapszula

Dr.Herz Forskolin 250mg kapszula

Nincs raktáron

 Ideális testsúly megőrzésére.

Kosárba
EAN kód:5999564540082
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Forskolin 250mg kapszula Részletes leírás

Az ősi ajurvédikus gyógynövény, az indiai csalán (Coleus forskohlii) Nepál és India hegyvidéki területein terem. Egyik hatóanyaga, a forskolina egyre népszerűbbé válik a fogyókúrázók és sportolók körében, mivel zsírégető, izomtömeg-növelő és súlykontroll-funkciót tulajdonítanak neki.

Úgy tartják, hogy a forskolina hatással van a zsírszövetre, csontokra, vízháztartásra és kötőszövetekre, értágító és regeneráló hatású. A sportolók körében azért népszerű, mert a forskolina feltehetően fokozza az energiaszintet, növeli a sovány izomtömeget, ellazítja az izmokat.

A króm a normál vércukorszint fenntartásában játszik szerepet, továbbá részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, így támogatja, felerősíti és kiegészíti a forskolina hatását. Természetes tisztaságú, magas hatóanyag-tartalmú, komplex készítmény.

Mikor ajánlott a Forskolin 250mg + Króm kapszula fogyasztása?
az ideális testsúly megőrzésére
fogyókúrák, diéták idején
aktív életmód esetén
sportolóknak
Hatóanyagok 1 kapszulában:
Coleus forskohlii-kivonat 250 mg, ebből forskolina: 25 mg
króm: 100 μg
Összetevők:
Coleus forskohlii-kivonat, zselatin, kukoricakeményítő, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), színezék (titán-dioxid), króm-pikolinát.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 06. 25.

  meg csak most kezdtem el ugy erzem kivallo

karolina2017. 06. 17.

  ez tényleg hat nem kamu, kb 2hete szedem napi 1db és heti egy kg amal kevesebbet mutat a mérleg ,de egy kicsit tudtok várni akkor beszámolok minden ről amugy 82kg rol indultam. és ezt miért nem reklámozzák jobban mert hat

Ramóna2017. 02. 10.

  Nagyon jó, bevált csak amit írnak róla mind igaz nálam egy hét 4 kg :)!