Dr.Theiss iron energy vasat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30 db

Dr.Theiss iron energy vasat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30 db

Raktáron

A vas hozzájárul • a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, • az immunrendszer normál működéséhez, • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. 100 % vasbevitel* A folsav, valamint a B6- és a B12-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez.

1 717 Ft
egységár: 57,24 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5906204021771
Márka:Dr Theiss
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Theiss iron energy vasat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30 db Részletes leírás

A vas hozzájárul
• a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez,
• az immunrendszer normál működéséhez,
• a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
100 % vasbevitel*

A folsav, valamint a B6- és a B12-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez.
A vas, a folsav, a C-, a B6- és a B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Adagolási javaslat: Felnőtteknek naponta 1 kapszula.

Figyelmeztetés: Felnőttek számára készült termék. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Várandósok, szoptató anyák, valamint gyógyszert szedők a fogyasztás előtt konzultáljanak orvosukkal.



Összetevők: tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; zselatin, L-aszkorbinsav (C-vitamin), vas-biszglicinát, csomósodásgátló anyag: zsírsavak magnéziumsói; cianokobalamin (B12-vitamin) por: maltodextrin, trinátrium-citrát, citromdav, cianokobalamin; piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), színezék: vörös vas-oxid; folsav.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.