Highland Szelénium tabletta

Highland Szelénium tabletta

Raktáron

A szelén szerepe: védelmezi a szervezetet a káros szabad gyökök elszaporodásával szemben, melyek szívinfarktushoz vagy bizonyos típusú rákos elváltozáshoz vezethenek. Részt vesz a mérgező hatású arzén és higany megkötésében.

9 493 Ft
egységár: 94,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:768305754102
Márka:Highland
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Highland Szelénium tabletta Részletes leírás

A szelén szerepe:
védelmezi a szervezetet a káros szabad gyökök elszaporodásával szemben, melyek szívinfarktushoz vagy bizonyos típusú rákos elváltozáshoz vezethenek. Részt vesz a mérgező hatású arzén és higany megkötésében.
Felelős az egészséges férfispermiumok létrehozásáért és a prosztatamirigy működéséért. A szelén szükséges továbbá a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez.
A termék a szelént nagy dózisban és aktív formában tartalmazza, ami bizonyítottan magas bio hasznosulást eredményez. Létfontosságú nyomelem, antioxidáns.
A termék a szelént nagy dózisban és aktív formában tartalmazza, ami bizonyítottan magas bio hasznosulást eredményez.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.