Gerani Máriatövismag-olaj

Gerani Máriatövismag-olaj

Raktáron

A Máriatövis olaja, préseléssel előállított 100 %-os magolaj. Kedvező élettani hatását úgy lehet jellemezni, hogy a méregtelenítés mentőöve. .

2 468 Ft
egységár: 49,36 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882936123
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gerani Máriatövismag-olaj Részletes leírás

Epe és májvédő tinktúra
 
A Máriatövis olaja, préseléssel előállított 100%-os magolaj. Kedvező élettani hatását úgy lehet jellemezni, hogy a méregtelenítés "mentőöve".
 
Miért keletkezhetnek méreganyagok?
-idegfeszültség
-vegyszerek
-mérgek
-kémiai anyagok
-sugárzások
 
Javasolt  kúraszerű alkalmazása: 
-heveny idült májgyulladás esetén
-máj kötőszöveti gyarapodásban
-májzsugorban
-rendszeres szeszesital fogyasztáskor
-vegyszerek 
-gyógyszerek okozta májkárosodáskor
-májrák kiegészítő kezelésekor
- zsírmáj kezelésére
-különböző böjt kúrák esetén a méregtelenítés megkönnyítésére
- tartós, ill. rendszeres gyógyszerfogyasztáskor a maradványok testből történő   kiürítésének segítésére
-fokozza a fehérjeszintézist
 
A májsejteket újraépíti: 
Reggel éhgyomorra, szájban nyállal jól elkeverve, kúraszerűen. Kétszer 21 napos kúra javasolt. A kétszer 21 napos kúra között egy hét szünetet kell tartani.
 
Sokoldalú, ősi szer:
A máriatövis egyike a legrégebben ismert gyógynövényeinknek, a népi gyógyászatban századok óta alkalmazzák. Májbetegségek gyógyítására a XII. század elejétől kezdve használatos, de írt róla már a római herbalista, Plinius is. A modern kutatások kimutatták, hogy a növényben található aktív hatóanyag, a silymarin képes megvédeni a májat mind az olyan szintetikus anyagoktól, mint a szén-tetrakloridok, mind az olyan természetes eredetű mérgektől, mint a gyilkos galóca toxinjai.
Hatékonysága
Állatkísérletek során megbizonyosodtak arról, hogy amennyiben a máriatövis hatóanyagát (a silybiumot) egy gyilkos galócával történő gombamérgezés előtt juttatják a kísérleti állat szervezetébe, a májkárosodás 100%-ban megelőzhető. Szinte teljes mértékben hatásos még akkor is, ha mintegy tíz perccel a mérgezés után alkalmazzunk. Sőt, még akkor is képes megóvni az áldozat életét s nagy mértékben csökkenteni a májkárosodást, ha a mérgezés után 24 órával később kerül az ellenanyag a szervezetbe.
 
A készítmény tartósítószert, színezéket illetve ízfokozót nem tartalmaz!

Adagolás: 
- 80 kg testsúlyig NAPI 1,5 ml (mokkáskanálnyit) 
- 80 kg felett NAPI 3 ml (kávéskanálnyit) reggel éhgyomorra, szájban nyállal jól elkeverve, kúraszerűen 1 kúra 50 ml 80 kg testsúlyig, felette 100 ml, majd egy hét szünet után a kúrát érdemes megismételni. 
A fent leírtak alkalmazása esetén káros mellékhatás nincs. Ellenjavallat nem ismert. 
Figyelem: A készítmény szedésekor napi kétszeri székletürítés is előfordulhat, ez jelzi, hogy szervezete megkezdte a méregtelenítést. 
Egyéb speciális alkalmazási területek: 
- a különböző böjtkúrák esetén a méregtelenítés megkönnyítésére 
- tartós illetve rendszeres gyógyszerfogyasztás esetén a gyógyszermaradványok testből történő kiürülésének segítésére 
- általános májtisztításra
 
Többszörös védelem
A máriatövis háromféleképpen védi a májat. Egyrészt stabilizálja és erősíti a májsejtmembránokat, ami megelőzi a méreganyagok behatolását a sejtbe. Másrészt hatékony antioxidáns, amely semlegesíti a veszélyes szabad gyököket. (A szabad gyökök nagyon reakcióképes molekulák, melyek képesek kárt okozni más molekulákban akár még a sejteken belül is.) Antioxidáns hatása többszöröse az E-vitaminénak. Harmadrészt pedig elősegítve a fehérjeszintézist, serkenti a májsejtek termelődését, felgyorsítja a károsodott májszövetek regenerációját, az elhalt sejtek lecserélését.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T. S.2023. 07. 03.

  Pár perc alatt elmúlik az epefájdalom,vagy adott esetben a savasodás.

  Nincs

Anonim Felhasználó2017. 08. 18.

  Karbantartja a majat ,epet.

Anonim Felhasználó2016. 10. 05.

  Szelíd és hatékony májtisztító