Gerani Orbáncvirágolaj

Gerani Orbáncvirágolaj

Raktáron

A pszichés túlterheltség antidepresszáns gyógynövényeAz EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezete (ESCOP) a következőkre ajánlja: -          általános rosszkedv -          enyhe és közepes depresszió -          alvászavarok -          ideges nyugtalanság -          PMS (pre-menstruációs tüneteggyüttes) -          szorongás -          változó kor panaszaiA hatás a drazsék, tabletták, kapszulák, szirupok használata esetében 3-10 nap alatt felépül, ne hagyjuk abba rögtön a szedését, ha pár nap alatt nem tapasztalunk változást.

2 705 Ft
egységár: 54,11 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882936079
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gerani Orbáncvirágolaj Részletes leírás

A pszichés túlterheltség antidepresszáns gyógynövénye


Az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezete (ESCOP) a következőkre ajánlja:

-          általános rosszkedv

-          enyhe és közepes depresszió

-          alvászavarok

-          ideges nyugtalanság

-          PMS (pre-menstruációs tüneteggyüttes)

-          szorongás

-          változó kor panaszai


A hatás a drazsék, tabletták, kapszulák, szirupok használata esetében 3-10 nap alatt felépül, ne hagyjuk abba rögtön a szedését, ha pár nap alatt nem tapasztalunk változást. A teafőzet hatása enyhébb és több időt igényel a felépülés, azt enyhébb panaszok esetén alkalmazzuk.


A hatás lényege, hogy a növény hatóanyagai segítik a jó közérzetért, boldogságért, örömért felelős neurotranszmitterek (dopamin, szerotonin, noradrenalin, gamma-aminovajsav és glutaminsav) munkáját.

Nem véletlen, hogy az egyik legkedveltebb gyógynövénynek számít Európában.




Ajánlott adagolása: napi 2x1 mokkáskanál olaj



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Sosi2018. 08. 23.

  Problémámra nagyon jól megfelelt