Biotech Super Fat Burner tabletta 120 db

Biotech Super Fat Burner tabletta 120 db

Nincs raktáron

14 ÖSSZETEVŐS, DIÉTÁT TÁMOGATÓ FORMULA, KOLINNAL, KRÓMMAL, L-KARNITIN KOMPLEXSZEL ÉS NÖVÉNYI FORMULÁKKAL. Az új Super Fat Burner megőrizte a korábbi formula legfontosabb összetevőit (lecitin, króm) és számos újdonsággal egészült ki, mint például a biotin, a cink és a növényi összetevők.

Kosárba
EAN kód:5999076236244
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:120 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Super Fat Burner tabletta 120 db Részletes leírás

14 ÖSSZETEVŐS, DIÉTÁT TÁMOGATÓ FORMULA, KOLINNAL, KRÓMMAL, L-KARNITIN KOMPLEXSZEL ÉS NÖVÉNYI FORMULÁKKAL.

Az új Super Fat Burner megőrizte a korábbi formula legfontosabb összetevőit (lecitin, króm) és számos újdonsággal egészült ki, mint például a biotin, a cink és a növényi összetevők.
A 14 összetevőt tartalmazó tablettás formulában található cink, króm illetve biotin részt vesznek a zsírok, fehérjék és a szénhidrátok normál anyagcseréjében, valamint a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
Ráadásul a formulát kiegészítettük olyan, a fogyasztók széles körében ismert összetevőkkel, mint a HCA, CLA, zöld tea kivonat.

A Super Fat Burner az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

1 adagban:

• 300 mg lecitin
• 300 mg CLA
• 60 mg HCA
• 50 mg zöld tea kivonat

Felhasználási javaslat:
Fogyassz két tablettát reggel és két tablettát este.
Edzésnapokon a második adagot fogyaszd el az edzés előtt fél órával!

Kiszerelés:
120 tabletta (30 adag).

Felhasználási javaslat:
Fogyasszon 2 tablettát reggel és 2 tablettát este, legalább 300 ml folyadékkal. Edzésnapokon fogyassza a második adagot fél órával edzés előtt.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!
Minőségét megőrzi (hó, év):
lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig.
Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatt, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve tárolandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Valakii valakiii2019. 11. 02.

  Nagyon hatàsos

Anonim Felhasználó2019. 10. 09.

  Gyors szállítás.. Jó árú termékek.

Andi2018. 04. 11.

  Energiát ad sportoláshoz.

Csillu2017. 06. 18.

  Most várásoltam először, remélem hatékony lesz. Ami meglepő volt számomra így első alkalommal a tabletta mérete...hatalmas.

Anonim Felhasználó2017. 04. 07.

  Edzés előtt szuper, felpörget!

Anonim Felhasználó2017. 04. 04.

  Megbízható termék

  U

Anonim Felhasználó2017. 03. 03.

  Most használom először

Anonim Felhasználó2017. 01. 28.

  Sokkat használ, edzésekkor észrevehető. Hajnak is nagyon jót tesz! És imádom az illatát

Még több mutatása