Dietanax/Dianax Kapszula

Dietanax/Dianax Kapszula

Raktáron

petrencegomba kivonattal.

9 031 Ft
egységár: 150,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882994161
Márka:Dietanax
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dietanax/Dianax Kapszula Részletes leírás

A DietanaX alkotóeleme a ritka petrencegomba kivonat. Természetes módon hozzájárul az anyagcsere folyamatok egészséges működéséhez. Polisaccharidot tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. Szedése nem helyettesíti a helyes életmódot, a zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrendet és a rendszeres testmozgást. Ritkán előfordulhat fogyasztásával egyéntől függő allergiás reakció pl. hasmenés, amely rögtön a szedés elején jelentkezik. Amennyiben ez a reakció rövid időn belül nem szűnik meg, akkor csak az immunaX-COR vagy a cardianaX kapszulák szedése javallott.

Adagolás:
Átlagos adagolás: 2x1 Kezdje az adagolást napi 1 kapszulával, majd 4-5 nap után felemelheti 2x1 kapszuláig, szükség szerint 3x1-ig növelhető a dózis. Személyre szabott adagolási javaslat miatt hívja információs vonalainkat, hiszen az adagolást befolyásolhatja a kor, illetve az egészségi állapot.

Összetevők egy kapszulában: Gyapjas tintagomba (Coprinus comatus) kivonat, aktív/hasznos rész: poliszacharidok, teljes kivonat mennyiség/hatóanyag): 500mg/200mg Zselatin: 100mg, kolloid szilícium dioxid: 5mg, magnézium sztearát: 30mg


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.