Dr.Chen B-Max Multivitamin+aktív ginseng tabletta

Raktáron

B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez.

2 817 Ft
egységár: 70,41 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802465
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen B-Max Multivitamin+aktív ginseng tabletta Részletes leírás

 B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta 40 db

B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot. 

Adagolás (felhasználás): naponta 1 tabletta

Összetevők: C-vitamin (aszkorbinsav), kukoricakeményítő, Panax Ginseng kivonat (100mg), stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, zsírsavak magnézium sói, hicroxipropilén-metilcellulóz, polietilénglikol), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), niacin, B5-vitamin (pantoténsav), folsav, biotin, B12-vitamin (cianokobalamin).

Terhes és szoptató anyák számára nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Boros István2019. 12. 21.

  B-vitamin hiánybetegség megelőzése, felsorolhatatlan mennyi területen fontos az idegrendszertől a bőr állapotán át a "tavaszi fáradtság" megszüntetéséig.

Anonim Felhasználó2019. 01. 19.

  először re4ndeltem, nem tudok nyilatkozni

Nagy Deborah2017. 01. 17.

  Legjobb ár érték arány B vitaminok közt

Anonim Felhasználó2016. 11. 23.

  .

Természetgyógyász2015. 11. 24.

  Időskori agyserkentésre, leépülés lassítására, idegfájdalmakra, depresszió ellen kiválónak bizonyult.

V. János2015. 11. 18.

  A munkanapra kellő felkészülést ad, jó áron...

Nikolett2015. 11. 09.

  Teljeskörű B vitamin pótlásra alkalmas, az idegrendszert karban tartja.

Anonim Felhasználó2015. 09. 23.

  Szüksèg van a B vitaminra ès ebben az összes b benne van.

Még több mutatása