EpigallO-C acerola és zöld tea kivonat keveréke

EpigallO-C acerola és zöld tea kivonat keveréke

Raktáron

Acerola és Zöld tea kivonat keveréke. Ásványi anyagokat, természetes C-vitamint és Epigallo catechin gallate-ot tartalmaz. Jótékony egészségmegőrző hatása mellett javítja a polysaccharida hatóanyagok felszívódását.

4 821 Ft
egységár: 80,35 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882994123
Márka:Epigallo C
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

EpigallO-C acerola és zöld tea kivonat keveréke Részletes leírás

Acerola és Zöld tea kivonat keveréke. Ásványi anyagokat, természetes C-vitamint és Epigallo catechin gallate-ot tartalmaz. Jótékony egészségmegőrző hatása mellett javítja a polysaccharida hatóanyagok felszívódását. (60db-os kapszula)

Néhány nagy mennyiségben fogyasztott hagyományos mesterséges antioxidánsról (pl. Beta carotene, E vitamin stb.) a legmagasabb színvonalú kutatások megállapították, hogy fogyasztásuk megrövidítheti az életet, növelheti a halálozási arányokat, különösen dohányzóknál és rákbetegségekben szenvedőknél. Ezért a természetes, népgyógyászatban évezredek óta használt és tudományosan is igazolt természetes antioxidánsok kiutat jelenthetnek abból az egészségügyi problémából, amelyhez a mesterséges antioxidánsok általános fogyasztása vezetett.

Az epigallO-C Acerola és Epigallocatechin gallate kivonatot tartalmazó keverék. Erősítheti a polysaccharida hatóanyagok felszívódását és jótékony egészség megőrző hatását. Természetes antioxidánsokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula.

Olasz kutatók megállapították, hogy a zöld tea catechinjainak nagy dózisú fogyasztásával a prosztatarák kialakulása megelőzhető a veszélyeztetettek körében. Az Epigallocatechin gallate a zöld tea legértékesebb polyphenolja. Egy nagy demográfiai felmérésében (több mint 40000 embert érintett) Japánban megállapították, hogy a zöld tea hatóanyagainak rendszeres fogyasztása csökkentheti a halálozási arányokat. Különösen a szív és érrendszeri betegségekből eredő halálozási arányok csökkentek jelentősen.

Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Összetevők:

- Acerola kivonat
- Zöld tea (EPCG) kivonat
- Kapszula anyaga: zselatin

Adagolás:

napi 2x1 kapszula

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.