Flavogard 50 mg tabletta

Flavogard 50 mg tabletta

Raktáron

A Flavogard 50 mg étrendkiegészítő tabletta az első magyar Pycnogenol tartalmú étrendkiegészítő. Napjainkban a Pycnogenol az egyik legkutatottabb és legismertebb természetes anyag világszerte. A Flavogard a gyógyszeripari követelményeknek megfelelően készül, kizárólagosan természetes anyagokat tartalmaz.

6 500 Ft
egységár: 216,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884395003
Márka:Flavogard
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Flavogard 50 mg tabletta Részletes leírás

A Flavogard 50 mg étrendkiegészítő tabletta az első magyar Pycnogenol tartalmú étrendkiegészítő. Napjainkban a Pycnogenol az egyik legkutatottabb és legismertebb természetes anyag világszerte. A Flavogard a gyógyszeripari követelményeknek megfelelően készül, kizárólagosan természetes anyagokat tartalmaz.

A Pycnogenol táplálkozási alternatívát jelenthet a cukorbetegség megelőzésében, mivel dózisfüggően csökkentette a vércukorszintet 30, diétával és mozgásterápiával kezelt 2-es típusú cukorbetegben. (Liu és mtsai, Diabetes Care, 2004).
Az alapértékhez képest az 50 mg-os dózis is szignifikánsan csökkentette az étkezés utáni vércukorszintet, a magasabb dózisoknál (100 mg, ill. 200 mg/nap) még erőteljesebb hatást állapítottak meg.

A Pycnogenol nem befolyásolta az inzulinszintet, hatását vélhetően az előzőleg az inzulinra nem reagáló testsejtek cukor felvételének fokozásával érte el. A Pycnogenolt a vércukorszintre gyakorolt hatását gyógyszeres terápiával (metforminnal és/vagy szulfonilureával) kezelt 2-es típusú cukorbetegeknél is vizsgáltak.
Hetvenhét beteg napi 100 mg Pycnogenolt vagy placebót kapott a szokásos antidiabetikus kezelés mellett, amely ellenére a vizsgálat kezdetén magas volt a vércukorszint. A Pycnogenol fokozatosan csökkentette a vércukorszintet ( a legnagyobb csökkentést a 8. hét végén mérték), hatása szignifikánsan nagyobb volt a placebóéval összehasonlítva a vizsgálat teljes időtartama alatt (Liu és mtsai, Life Sciences, 2004).

A készítmény felhasználási lehetőségei:
A Flavogard 50 mg tabletta alkalmazása klinikai vizsgálatokban számos kedvezõ eredményhez vezetett, melyek alapján a Flavogard hozzájárulhat:
• az érfal erõsítéséhez
• a vérkeringés javításához,
• az ízületi funkciók és a mozgékonyság javításához
• a légzési funkciók javításához
• a bõrrugalmasság fokozásához és a bõröregedés lassításához
• az állóképesség fokozásához Adagolás: Naponta 1 tabletta étkezés közben vagy után kevés folyadékkal.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.