JutaVit Máj Egészsége kapszula
JutaVit Máj Egészsége kapszula - 1.
JutaVit Máj Egészsége kapszula - 2.

JutaVit Máj Egészsége kapszula

Raktáron

A máriatövis termés segíti a máj és epe egészségének megőrzését, a megfelelő májfunkciók fenntartását, így a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. .

2 850 Ft
egységár: 47,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882716831
Márka:Jutavit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Máj Egészsége kapszula Részletes leírás

Hogyan hat a máriatövis termés a májra?

Mivel a JutaVit "Máj egészsége kapszula" a máriatövis termésének kivonata, ezért kiváló védelem a májbetegségek ellen.

A máriatövis legjelentősebb hatása az, hogy az ember egyik legfontosabb szervét, a májat erősíti. A máj többféle tápanyag, többek között a zsírok lebontásában játszik fontos szerepet. Ezenkívül semlegesíti vagy hatástalanítja a gyógyszerek, a vegyi szennyező anyagok és az alkohol hatását. A JutaVit máj egészsége kapszulában található máriatövis úgy fokozza és erősíti ennek az életfontosságú szervnek a működését, hogy megakadályozza a májban termelődő és a méregtelenítő folyamathoz nélkülözhetetlen aminosavszerű vegyület, a glutation kiürülését. Sőt bizonyos kísérletek igazolták, hogy a máriatövis 35%-kal képes megnövelni a glutation koncentrációját. A máriatövis a káros szabad gyökök ellen antioxidáns hatású, ilyen jellegű tulajdonságai még a C- és E-vitaminét is meghaladják. Hatására az elöregedett, elhalt májsejtek helyett egészséges, új sejtek jönnek létre. Elősegíti a májbetegedések, többek között a vírusos májgyulladás (hepatitis) és a májzsugor (cirrózis) gyógyulását. Injekció formájában befecskendezve még életet is menthet a májelégtelenséghez vezető gombamérgezéseknél.

A máriatövis az alkoholisták vagy az alkoholos májkárosodásból felépülők májának is nagy szolgálatára lehet, ugyanis a máj által termelt glutationt a nagy mennyiségű alkohol mind felemészti. További előnyei: Rákos betegeknél a máriatövis csökkenti annak veszélyét, hogy a kemoterápiás kezelés következtében oly gyakori májkárosodás bekövetkezzen, sőt a felépülést is gyorsítja azáltal, hogy segíti a betegség során a szervezetben felszaporodó méreganyagok kiürülését. Gyulladáscsökkentő képességgel is rendelkezik.

A JutaVit máj egészsége kapszulában megbúvó máriatövis kivonat a pikkelysömörre jellemző sejtburjánzást is lassítja. A pikkelysömör tüneteit legfrissebb vásárlói tapasztalataink szerint a szőlőmagolaj is enyhíti.Hasznos lehet az endometriosis (a női meddőség egyik legfőbb oka) kezelésében is, mivel segíti a májban az ösztrogén lebontását. Végül pedig az epekő kialakulásának megelőzésében és kezelésében is hasznát lehet venni, hiszen serkenti a koleszterinben gazdag emésztőnedvnek, az epének az áramlását.

Hozzájárul a máj egészséges működéséhez és a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációjához, az emésztőrendszer egészséges működéséhez. Javasoljuk fogyassza a JutaVit Máj egészsége filteres kellemes ízű gyógynövény teakeveréket kiegészítésként.

Adagolás:
Naponta 2-3x1 kapszulát étkezés előtt folyadékkel egészben lenyelni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 11. 29.

  kevesebbszer okoz a májam panaszokat

Szegedi István2018. 02. 08.

  Magyar termék !!Támogatom! nekem szükséges mert ,máj elzsirosodás miatt regenerálnom kell !!! És az Ára kiváló!!!

Ágnes2017. 11. 06.

  nagyon jó ár-érték arányú

Kloe1192016. 11. 12.

  Nagyon gazdag összetevőkben, jó minőségű, és kedvező ár-érték arányú termék.

  Egyelőre nem találtam negatív jellemzőt...

Anonim Felhasználó2015. 03. 14.

  most használom először