Riavita c+d vitamin quercetinnel kapszula 90 db
Flavonoidok és vitaminok védő szinergiája A szervezet védelme betegségek, fertőzések vagy a fizikai rosszullétben megtestesülő stressz ellen egy fontos egészségügyi cél, és nem csak azért, mert nem jó érzés gyengélkedni, de egy sokat jelentő programot vagy nyaralást sem szeretnénk lemondani betegség miatt.
EAN kód: | 5999862010072 |
Márka: | Riavita |
Kiszerelés: | 90 db |
Riavita c+d vitamin quercetinnel kapszula 90 db Részletes leírás
Flavonoidok és vitaminok védő szinergiája
A szervezet védelme betegségek, fertőzések vagy a fizikai rosszullétben megtestesülő stressz ellen egy fontos egészségügyi cél, és nem csak azért, mert nem jó érzés gyengélkedni, de egy sokat jelentő programot vagy nyaralást sem szeretnénk lemondani betegség miatt.
A védekezőképességünket növelhetjük, ha a szokásos C- és D-vitamin kúrát egy olyan növényi színanyaggal erősítjük, mely az utóbbi pár évben kiemelt figyelmet kapott, hiszen intenzív antioxidáns tulajdonságán túl vírusellenes és antimikrobiális hatású, valamint C- és D-vitaminokkal kombinálva új szintre emeli az immunitást. Ez a pigment, ami pl. a japánakác virágjának kölcsönöz sárgás színt, a flavonoidok családjába tartozó quercetin, vagy magyarosan kvercetin.
A kvercetinnel és más flavonoidokkal felerősített C- és D-vitamin kombináció
növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet,
mérsékli a megfázásos betegségek lefolyását,
a veleszületett és az adaptív immunrendszer támogatója,
gyulladáscsökkentő,
kiváló választás allergiások vagy asztmában szenvedők számára,
erősíti és rugalmasan tartja az érfalakat, mérsékli a magas vérnyomást,
csökkentheti egyes rákbetegségek kialakulásának kockázatát.
A RIAVITA VITAMIN C+D+Quercetin egy termékben kombinálja a nagy dózisú C- és D-vitaminokat természetes flavonoidokkal: kvercetinnel és szőlőmag kivonattal. A hatóanyagok kombinációja nem véletlen, hiszen azok igazoltan szinergikus, egymást erősítő immun-moduláló hatást fejtenek ki.
Kiszerelés: 90 db zselatin kapszula.
Adagolás: Napi 2 kapszula (egyben vagy két részletben) étkezés utáni fogyasztása javasolt, mely 1000 mg C-vitamint, 4000 NE D-vitamint és 200 mg kvercetint valamint szőlőmag kivonatot tartalmaz.