Sovita tömjén kapszula 90 db

Sovita tömjén kapszula 90 db

Raktáron

AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSÁRA A tömjén támogatja a váz és izomrendszert, valamint az ízületeket. A tömjént az ókor óta vallási és gyógyászati célokra használják. A tömjén a tömjénfa szárított gyantája. A benne található boswellinsavak a tömjénre jellemzőek.

11 622 Ft
egységár: 129,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:42440710
Márka:Sovita
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sovita tömjén kapszula 90 db Részletes leírás

AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSÁRA
A tömjén támogatja a váz és izomrendszert, valamint az ízületeket. A tömjént az ókor óta vallási és gyógyászati célokra használják. A tömjén a tömjénfa szárított gyantája. A benne található boswellinsavak a tömjénre jellemzőek. Ezek adják a növény különleges értékét. Egy kapszula 400 mg válogatott és tesztelt tömjén kivonatot tartalmaz. Különösen jó minőségű gyantát nyerhetünk az indiai tömjénfából (Boswellia serrata).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.