Vitalpajzs nometa tabletta 60 db

Vitalpajzs nometa tabletta 60 db

Nincs raktáron

Fitotápanyag rendszer daganatos betegek és daganatból felépültek részére. -speciálisan válogatott -100%-ban természetes -optimális és biztonságos mennyiségeket tartalmazó -teljes növény eredetű fitotápanyag rendszer daganatosok és daganatból felépültek részére.

Kosárba
EAN kód:5999886434083
Márka:Vitalpajzs
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitalpajzs nometa tabletta 60 db Részletes leírás

Fitotápanyag rendszer daganatos betegek és daganatból felépültek részére.
-speciálisan válogatott
-100%-ban természetes
-optimális és biztonságos mennyiségeket tartalmazó
-teljes növény eredetű fitotápanyag rendszer
daganatosok és daganatból felépültek részére.

Adagolás: Naponta 1x a főétkezés után, ajánlott legalább 6 hónapig történő fogyasztása
Összetevői:
Szulforafánra dúsított brokkoli csíra kivonat
Likopinra dúsított paradicsom kivonat
Rezveratrolra dúsított szőlőhéj kivonat
Magas EGCG és polifenol tartalmú zöld tea kivonat (csökkentett koffein tartalommal)
Magas kurkumin koncentrációjú kurkuma kivonat
22 zöldség és gyümölcs polifenol kivonata (fekete áfonya, grapefruit, papaya, narancs, ananász, eper, szőlő, alma, sárgabarack, cseresznye, fekete ribizli, sárgarépa, uborka, zöld tea, paradicsom, káposzta, brokkoli, hagyma, fokhagyma, oliva, spárga, búzacsíra)
A daganatos betegek és a daganatból gyógyultak aktívan tesznek azért, hogy étrendjükön keresztül szervezetük, a legkiválóbb és leghasznosabb tápanyagokhoz jusson a hagyományos és kiegészítő onko-terápiák során, valamint az azt követő időszakokban.
Ideális esetben ez megvalósítható a napi étkezésekkel, de nehéz minden nap a kellően változatos és optimális mennyiségű fitotápanyagok bevitele. Ebben segít, a speciálisan a daganatos és daganatból gyógyultak számára kifejlesztett Vitalpajzs Nometa fitotápanyag rendszer. Ez nem gyógyszer, nem rendelkezik hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. A Vitalpajzs Nometa olyan teljes értékű zöldségek és gyümölcsök megadott fitotápanyagaira dúsított rendszere, amelyet a nemzetközi szakirodalmak, nemzetközi daganatos betegeket segítő szervezetek javasolnak rákbetegeknek és rákból gyógyultak számára rendszeres fogyasztásra.

Szedhető: daganatos kezelés előtt, alatt vagy azután, tünetmentes vagy felépült állapotban. Vérnyomáscsökkentő gyógyszert szedők is rendszeresen használhatják, mert a benne levő zöld tea kivonat koffein tartalma csak századrésze egy csésze kávéénak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.