Nor-Oil Lazacolaj Omega-3 kapszula Részletes leírás
A világ egyik legfrissebb lazacolaja, teljes oxidációs érték kevesebb, mint 2.
A lazac a legjobb Omega-3 forrás!
GMO-mentes! (Nem génkezelt lazacok).
A kihalászástól számított 75 percen belül kerül az olaj hordóba.
SuperFresh(TM) antioxidáns.
Környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes.
100 százalékban természetes összetevők.
Az olaj kinyerése max. 90 Celsius fokra, max. 2 percre történő melegítéssel.
Finomítatlan, azaz stabil olajszerkezet.
Akár 9-szer hatékonyabban szívódik fel a szervezetben, mint az átlagos Omega-3 készítmények!
Norvég alapanyagból norvég termék.
Adagolás:
Gyerekek részére:
12 éves korig: napi 1 kapszula.
12 éves kortól: napi 2 kapszula.
Felnőttek részére:
Napi 2 kapszula.
A NOR-OIL termékcsalád Szűz Lazacolaja Norvégiából a *Nordlaks Lazacfarmról származik, ahol a lazacok tenyésztése, feldolgozása és az olaj gyártásának teljes folyamata, magas minőségi követelmények mellett történik (HACCP, GMP-b2, AIB, Kosher).
A *Nordlaks Norvégiában is elismert nagy múlttal rendelkező, több mint 300 alkalmazottal dolgozó cég.
A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan drasztikus eljárásra, mely akár több órán keresztül tartó, 180-250 Celsium fokra történő hevítéssel jár együtt.
A NOR-OIL Szűz Lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 Celsium fokra, azaz párolási hőmérsékletre max. 2 percig tartó melegítéssel) kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít.
Ezért akár 9-szer hatékonyabb, mint az átlagos Omega-3 készítmények.
A NOR-OIL Szűz Lazacolaj frissessége abból adódik, hogy a kihalászást követő 75 percen belül kerül a késztermék hordókba.
Az olajhoz adott SuperFreshTM antioxidáns koncentrátum (mely természetes tokoferolokat és rozmaringkivonatot tartalmaz) teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává.
A GOED (EPA és DHA Omega-3 Nemzetközi Szervezet) 26-os felső *TOTOX határértéket állapított meg. 2010-ben Norvégiában 113 terméket vizsgáltak meg, melyet norvég gyógyszertárakban, élelmiszerboltokban és bio boltokban forgalmaznak.
Csak 4 terméknek lett a *TOTOX értéke 26-nál kisebb.
A Nordlaks cégtől származó NOR-OIL Szűz Lazacolaj *TOTOX értéke kevesebb, mint 2 az olaj kinyerésének időpontjában.
Ez egy fantasztikusan jó eredmény és a teszt során mért legjobb érték (196. számú Rubin jelentés 2010.október).
*TOTOX =Total oxidation value (teljes oxidációs érték).
Minél alacsonyabb a *TOTOX érték, annál jobb minőségű és frissebb az olaj.
A NOR-OIL többek között ezért prémium minőségű Omega-3 forrás.
Halolaj
A lazac a legjobb Omega-3 forrás!
GMO-mentes! (Nem génkezelt lazacok).
A kihalászástól számított 75 percen belül kerül az olaj hordóba.
SuperFresh(TM) antioxidáns.
Környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes.
100 százalékban természetes összetevők.
Az olaj kinyerése max. 90 Celsius fokra, max. 2 percre történő melegítéssel.
Finomítatlan, azaz stabil olajszerkezet.
Akár 9-szer hatékonyabban szívódik fel a szervezetben, mint az átlagos Omega-3 készítmények!
Norvég alapanyagból norvég termék.
Adagolás:
Gyerekek részére:
12 éves korig: napi 1 kapszula.
12 éves kortól: napi 2 kapszula.
Felnőttek részére:
Napi 2 kapszula.
A NOR-OIL termékcsalád Szűz Lazacolaja Norvégiából a *Nordlaks Lazacfarmról származik, ahol a lazacok tenyésztése, feldolgozása és az olaj gyártásának teljes folyamata, magas minőségi követelmények mellett történik (HACCP, GMP-b2, AIB, Kosher).
A *Nordlaks Norvégiában is elismert nagy múlttal rendelkező, több mint 300 alkalmazottal dolgozó cég.
A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan drasztikus eljárásra, mely akár több órán keresztül tartó, 180-250 Celsium fokra történő hevítéssel jár együtt.
A NOR-OIL Szűz Lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 Celsium fokra, azaz párolási hőmérsékletre max. 2 percig tartó melegítéssel) kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít.
Ezért akár 9-szer hatékonyabb, mint az átlagos Omega-3 készítmények.
A NOR-OIL Szűz Lazacolaj frissessége abból adódik, hogy a kihalászást követő 75 percen belül kerül a késztermék hordókba.
Az olajhoz adott SuperFreshTM antioxidáns koncentrátum (mely természetes tokoferolokat és rozmaringkivonatot tartalmaz) teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává.
A GOED (EPA és DHA Omega-3 Nemzetközi Szervezet) 26-os felső *TOTOX határértéket állapított meg. 2010-ben Norvégiában 113 terméket vizsgáltak meg, melyet norvég gyógyszertárakban, élelmiszerboltokban és bio boltokban forgalmaznak.
Csak 4 terméknek lett a *TOTOX értéke 26-nál kisebb.
A Nordlaks cégtől származó NOR-OIL Szűz Lazacolaj *TOTOX értéke kevesebb, mint 2 az olaj kinyerésének időpontjában.
Ez egy fantasztikusan jó eredmény és a teszt során mért legjobb érték (196. számú Rubin jelentés 2010.október).
*TOTOX =Total oxidation value (teljes oxidációs érték).
Minél alacsonyabb a *TOTOX érték, annál jobb minőségű és frissebb az olaj.
A NOR-OIL többek között ezért prémium minőségű Omega-3 forrás.
Halolaj
A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.
Omega-3 zsírsav
Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával.
Omega-3 jótékony hatásai és szerepe
Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét.
Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.
Vásárlói vélemények
Vásárlók átlagos értékelése:
Anonim Felhasználó2019. 06. 01.
Nincs
Anonim Felhasználó2016. 03. 13.
Egészségjavító hatású.
Anonim Felhasználó2016. 03. 07.
Praktikusabb mint az üveges olaj
Anonim Felhasználó2015. 12. 29.
Bízok a norvég minőségben, a kapszula könnyen lenyelhető.
Anonim Felhasználó2015. 12. 22.
2 hete szedem, de meg nem erzem hatasat. Remelem lazacolaj van a gelkapszulaban.
Eszter2015. 09. 03.
Egyenlőre csak 1 hete szedem az Omega 3-at, így nincs túl sok tapasztalatom. A bőröm mintha egészségesebb lenne, és az emésztésem is jobb.
Anonim Felhasználó2015. 07. 27.
kb 2 hónapos szedése után jobban érzem Magam ,allergiás tüneteim csökketek
Tóth Attila2015. 04. 21.
Megbízom Önökben, remélem tényleg a leírtaknak megfelelően készül termékük és ez garantálja, hogy nem döghal olajat eszek. A hatása meg hosszabb távon jelentkezik.. Remélem tényleg nem vernek át!