Natural Vitale csipkebogyó őrlemény 125 g

Natural Vitale csipkebogyó őrlemény 125 g

Nincs raktáron

A rostos csipkebogyó őrlemény a bogyó húsát, héját, és kis mennyiségben a magját is tartalmazza, őrlemény formájában, értékes hatóanyagaival együtt. A csipkebogyóban természetes C-vitamin, A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin, valamint antociánok, flavonoidok, karotinoidok találhatók.

Kosárba
EAN kód:5999886411213
Márka:Natural Vitale
Kiszerelés:125 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natural Vitale csipkebogyó őrlemény 125 g Részletes leírás

A rostos csipkebogyó őrlemény a bogyó húsát, héját, és kis mennyiségben a magját is tartalmazza, őrlemény formájában, értékes hatóanyagaival együtt. A csipkebogyóban természetes C-vitamin, A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin, valamint antociánok, flavonoidok, karotinoidok találhatók. A benne lévő növényi színanyagok a C-vitamin hatását többszörösére növelhetik. A csipkebogyó 400 mg C-vitamint, és 100 mikrogramm B1 vitamint, 50 mg kalciumot, 10 mg vasat és 130 mg foszfort tartalmaz. E mellett magas pektintartalmú élelmiszer, amellyel, cseranyagokat, gyümölcssavakat is bejuttathatunk a szervezetünkbe.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.