Vitamin Station EveryOne multivitamin

Raktáron

Folyamatos felszívódású multivitamin készítmény felnőtteknek. A napi szükségletnek megfelelő összetételben és ideális arányban tartalmazza a vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat. A vitaminok az élethez szükséges olyan szerves vegyületek, a.

5 165 Ft
egységár: 57,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:461636445700
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station EveryOne multivitamin Részletes leírás

Folyamatos felszívódású multivitamin készítmény felnőtteknek. A napi szükségletnek megfelelő összetételben és ideális arányban tartalmazza a vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat.

A vitaminok az élethez szükséges olyan szerves vegyületek, amelyeket szervezetünk nem, vagy nem elegendő mennyiségben képes előállítani. A környezeti ártalmak (levegő- és vízszennyezés, zaj stb.), a gyorsuló élet okozta stressz, az alkohol- és kávéfogyasztás, a dohányzás, a tartósítószerek, a fogamzásgátló tabletták egyaránt fokozzák a szervezet vitaminigényét.

A különböző vitaminok számos élettani folyamatban együttesen fejtik ki hatásukat, egymás hatását erősítik. Kísérletek során is bebizonyosodott, hogy a szervezetbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya rendkívül fontos, ezért általában a komplex készítményeket érdemes előnyben részesíteni.

Az EveryOne vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat optimális arányban tartalmazó készítmény. A vitaminok természetes forrásból kerülnek kivonásra. A nyomelemek és ásványi anyagok kelát formában vannak jelen a készítményben. A szervezetbe jutó ásványi anyagok és nyomelemek kelát formájában háromszor-tízszer jobban hasznosulnak, mint a nem kelát formájúak.

Az EveryOne késleltetett hatású készítmény. A hatóanyagokat olyan hordozóanyagba ágyazták, amely lehetővé teszi a 8-12 órán át tartó felszívódásukat, így a vitaminok állandó, megfelelő mértékben vannak jelen a vérben. Ezzel szemben a késleltetés nélküli anyagok gyorsan felszívódnak, és az a mennyiség, amit a szervezet nem képes azonnal hasznosítani, 2-3 órán belül kiürül a vizelettel.

Figyelmeztetés: más vitamin-, nyomelem- és ásványi anyag tartalmú készítményekkel együtt szedése nem ajánlott. B-komplex tartalma miatt a vizelet jellegzetes színűvé és szagúvá válhat! A glutaminsav az arra túlérzékeny embereknél allergiás reakciót válthat ki. Ilyen esetben a készítmény szedését fel kell függeszteni!

Készült mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, CMC-polimer nátriumsó felhasználásával.

Adagolás: 1 tabletta naponta


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tóth Emmi2019. 01. 22.

  természetes alapanyagokból készült, sokféle vitamin és ásványi anyag van benne, elfogadható az ára.

Tiricz Istvánné2018. 11. 04.

  Ezt nem minden nap szedem , mert sok mást is szedek . Egy egészséges szervezetnek bizony szednie kellene .

  csak jót tudok mondani -

Anonim Felhasználó2018. 10. 25.

  Jó minőségű, összetételű, kevés felesleges anyaggal.

Doky2017. 10. 05.

  Minden, a szervezetemnek szükséges "anyagot" tartalmaz.

Zoltán2017. 09. 30.

  Most kezdtem szedni, de mivel nyujtott felszivődású, biztos jó lehet.

Anonim Felhasználó2017. 03. 03.

  Nagyon jó, naponta csak 1tabletta és nyújtott felszívódás, ezért szuper jó.

Anonim Felhasználó2017. 01. 31.

  Nem tudok egyértelmű jelzést adni egyelőre, szerintem a hosszabb távú hatása lesz jó

Anonim Felhasználó2016. 11. 25.

  Érzékelhető hatás

Még több mutatása