Klimin Slim Focus® kapszula

Klimin Slim Focus® kapszula

Raktáron

A változókori fogyáson a fókusz.

6 824 Ft
egységár: 113,73 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885407095
Márka:Klimin Slim Focus®
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Klimin Slim Focus® kapszula Részletes leírás

Súlycsökkentés, zsír és szénhidrát anyagcsere, mikrocirkuláció, perifériás keringés, hormonális egyensúly fenntartása

Klimin slim FOCUS – A változókori fogyáson a fókusz

Étrend-kiegészítő ligetszépe olajjal, ázsiai gázló-, barna alga-, ginkgo biloba-, szúrós csodabogyó-, keserű narancs kivonattal, vitaminokkal és krómmal

A változókorban mindenki találhat magán olyan területet, amivel nem elégedett. A Klimin slim FOCUS a változókori nők kényes területeire fókuszál.

Miért a változókori Nőkre helyezzük a fókuszt?
A változókori nők különösen értik, hogy mit értünk kényes területek alatt. A hormonális változások időszakában kitettebbek lehetünk a plusz kilók feljövetelének, különösen a kényes területeinken. A zsír és szénhidrát anyagcsere lelassulhat, ami súlygyarapodáshoz vezethet. A pajzsmirigy nem megfelelő működése is hozzájárulhat a nem kívánatos plusz kilók feljöveteléhez. A kilók csak szaporodnak, pedig nem feltétlenül viszünk be több kalóriát.

Megoldás vagy elkendőzés?
Sokan tapasztalhatjuk, hogy bizony vannak olyan területek testünkön, amiket jobb szeretünk eltakarni. Azt is megtanultunk az évek során, hogyan tudjuk egy-egy jól megválasztott ruhadarabbal álcázni azokat a bizonyos helyeket. Viszont mint tudjuk, hogy ez nem igazi megoldás.

Tegyünk ellene!
A diétás étrend kiegészítőjeként a Klimin slim FOCUS a megszokott súlycsökkentés, zsír és szénhidrát anyagcsere támogatáson túl a mikrocirkulációra és a perifériás keringésre helyezi a fókuszt, és a hormonális egyensúly támogatására az egészséges kötőszövet fenntartásáért.

Hogyan segít a Klimin slim FOCUS®?
Klimin slim TRIO® összetevői komplex módon támogatják a súlycsökkentést, a zsír és szénhidrát anyagcserét, a mikrocirkulációt és a perifériás keringést.

Miben más a Klimin slim FOCUS?
Ligetszépe olaj tartalmával ügyel a hormonális stabilitás fenntartására. Krómmal részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, barna alga tartalma támogatja a súlycsökkentést és hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. Szúrós csodabogyó tartalma pedig támogatja a vénás keringést.A változókori fogyáson a fókusz. Természetes összetevőivel a problémás területekre fókuszál. Barna alga tartalma a súlycsökkentést, míg szúrós csodabogyó tartalma a vénás keringést támogatja. Keserű narancs kivonat tartalma a zsír és szénhidrát anyagcseréhez járul hozzá.

Összetevők élettani szerepe:

Barna alga kivonat:Támogatja a súlycsökkentést és a gyomor-bélrendszer egészségét.

Keserű narancs kivonat:Támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét, segíti a zsírbontást. Hozzájárul a súlycsökkentéshez.

Ázsiai gázló kivonat::Támogatja a perifériás keringést a vénákban, könnyűvé teszi a lábat.

Ginkgo biloba kivonat:Segíti a mikrocirkulációt, a vénás keringést a perifériás erekben.

Szúrós csodabogyó kivonat:Támogatja a vénás keringést.

Króm:Részt vesz a makrótápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Jód:Hozzájárul a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Ligetszépe olaj:Segít fenntartani a hormonális egyensúlyt. Hozzájárulhat az egészséges bőr és kötőszövet fenntartásához.

Adagolás
Napi 1x2 kapszulát reggeli étkezés előtt szétrágás nélkül bő folyadékkal lenyelni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 08.

  kb. 1éve lassan, de folyamatosan jöttek rám a kilók. Miután 1-2 hétig szedtem észrevettem hogy megállt a súlygyarapodás és 1-2 kiló el is tűnt

Anonim Felhasználó2018. 03. 09.

  Valóban használ, de ez is mint minden más fogyásra alkalmas szer nagy odafigyelést igényel.

Anonim Felhasználó2017. 08. 07.

  10 napja szedem, még nem vettem észre semmi változást.Ha már megvettem beszedem, kíváncsi vagyok lesz e valami érdemi hatása.

Anonim Felhasználó2017. 02. 19.

  Remélem ez a termék is hozza a várt eredményt

Zsuzsi2016. 02. 13.

  Nekem nagyon bevált! Előzőleg már szedtem a Klimin Slim két termék de azok nem hoztak olyan eredményt amit vártam. A Focus már az első két hét után meghozta az eredményt!!

Anonim Felhasználó2016. 02. 09.

  Hatásos és megfizethető termék.