Egyre több időt töltünk a szabadban

Szerző:EgészségboltDátum:2024. máj. 17.

Megosztás:

Itt a nyár, így egyre több időt töltünk a szabadban. Válogass kedvedre a kirándulásokhoz elengedhetetlen sneckekből, gyors energiát adó harapnivalókból és folyadékokból. Készülj fel a napvédelemre, előzd meg az erős izzadást.

Egyre több időt töltünk a szabadban

A napnak már van ereje, nagyon könnyen leéghet a bőr. Gondoskodjunk a napvédelemről, hiszen a naptejek, napvédő spray- k fontos szerepet játszanak az UV-sugarak és a bőrrák elleni védelemben. A kisgyerekeknek sokkal magasabb fokú napvédelemre van szüksége, hiszen bőrük vékonyabb és érzékenyebb. Esetükben legalább 30, de inkább 50+ faktoros védelmet kell alkalmazni.

Kínálatunkban találsz „táskabarát” kiszerelésben is, melyek biztosan nem folynak ki, és nagyon pici helyen elférnek.

Lehet tél vagy nyár, egy ajakápoló is mindig legyen a táskában. Az ajkak rendkívül érzékenyek a napfényre, így az ajakápolókban található napvédők segítenek megvédeni az ajkakat a káros UV-sugaraktól, megelőzve ezzel az égést, a kiszáradást és az idő előtti öregedést.

Szépségápolás, Higiénia

Szinte mindenki használ dezodort vagy izzadásgátlót. A lábdezodort próbáltad már? Természetes, különleges hatóanyagai gátolják a túlzott izzadást, megszüntetik a kellemetlen lábszagot.

Ne hagyjuk otthon a szúnyog- és kullancsriasztót sem, ne engedjük, hogy tönkre tegyék a nyáresti jó hangulatot.

Élelmiszer

Ha már a bulikról esett szó, akkor gondoskodjunk a rágcsálnivalókról is. Fontos azonban, hogy ezek az étkek ne csak finomak legyenek, hanem egészségesek is. Ha vegetáriánus, színezékmentes, gluténmentes, GMO mentes, tartósítószermentes, vegán termékeket keresel akkor kóstold meg a Csíki chipseket számos ízkombinációban megtalálod ezeket is válogatásunkban.

Ital

Green Cola, lime-rum ízű üdítő, kollagénes málna ital, próbáld ki ezeket, vidd magaddal a kirándulásra, irodába. Lények, hogy a meleg napokon fokozottan figyelj a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére.