Ismerjük meg "ellenségünket"!

Szerző:Dátum:2013. jún. 28.

Megosztás:

A hullámmasszázs szerepe a narancsbőr elleni küzdelemben. Ahhoz, hogy igazán eredményesen vehessük fel a harcot a narancsbőr ellen, fontos tisztában lennünk azzal, hogy hogyan alakul ki, és miből is áll pontosan az esztétikai és egészségügyi következményeket is előre vetítő cellulit.

Ismerjük meg "ellenségünket"!

A nők 90%-át érintő probléma ugyanis nem pusztán nagyra nőtt zsírsejtek halmaza. És a rossz hír az, hogy csak sporttal, diétával, főleg krémekkel szinte lehetetlen megszabadulni tőle. Akkor mégis mi lehet a megoldás?

A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. A hízás mellett elsődleges a méreganyagok felhalmozódása, valamint a lelassult vér- és nyirokkeringés. Ezek az okok pedig sajnos folyamatosan generálják egymást, hiszen a növekvő zsírsejtek és a halmozódó salakanyagok egyre inkább gátolják a keringést, aminek pedig éppen az lenne a feladata, hogy megszabadítsa a területet a káros anyagoktól. Láthatjuk, hogy ha szeretnénk valóban megszüntetni a problémát, akkor olyan megoldást kell rá találni, ami nem csak "elkendőzi" a dolgokat, hanem az alapvető kiváltó okokra van hatással. Ha képesek vagyunk hatékonyan fokozni a vér- és nyirokkeringést, akkor az egész folyamatot megállíthatjuk, sőt visszafordíthatjuk.

A legtöbb nő próbálkozott már életében valamilyen cellulit elleni krémmel. A narancsbőr elleni krémek többsége vérbőség fokozó hatással bír, mert valóban az a cél, hogy a terület keringését megindítsuk, fokozzuk. A narancsbőr azonban nem adja meg könnyen magát. Az eredmények elérése érdekében erőteljesebben kell hatni a keringésre, ráadásul nem helyileg, hanem globálisan, a teljes szervezetre kiterjedően. Szerencsére erre is létezik már olyan megoldás, amit rendszeresen használhatunk az otthonunkban.

Az otthoni hullámmasszázs kezelés lényege, hogy a lábakra (valamint szükség esetén a derékra vagy karra) egy speciális, csizmához hasonlító, légkamrás kezelőegységet húzunk. A légkamrákat a hullámmasszázs gép sorra felfújja és leereszti. Ez körülbelül olyan érzés, mint egy simogató, ám rendkívül hatékony masszázs. Ahogy a kamrák egymás után sorra felfúvódnak, tornáztatják az izmokat, az erek falát, fokozzák a vérkeringést, a terület mikro-cirkulációját, és akár 50-szeresére képesek gyorsítani a nyirokkeringést. Ez pedig rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. Segít a lerakódott salakanyagok eltávolításában, a diéta vagy bármilyen zsírbontó kezelés során lebontott anyagok kiürítésében.

                                             Doctor Life AnyCare narancsbőr elleni készülék
 
Hatékonyan megindítja a cellulitos területeken a mikrokeringést, így biztosítva a lerakódott méreganyagok elszállítását


Innentől kezdve a fent említett öngerjesztő folyamat végre megfordul, és ahogy távoznak a káros anyagok, úgy fokozódik a terület általános keringése, ami azután egyre több salakanyagot képes elszállítani. A rendszeres hullámmasszázs kezelés, mindamellett, hogy rendkívül jó hatása van az általános egészségi állapotra, látványosan csökkenti a narancsbőrt. Tekintve, hogy a hullámmasszázs készülékek használatával a kiváltó okot szünteti meg, nem csak minden korábbinál eredményesebb, de végre végleges megoldást kap. Ameddig Ön használja a készüléket, a saját ellenőrzése alatt tarthatja a problémát. Ha valaki eredményesen szeretné felvenni a harcot a narancsbőrrel, a hullámmasszázs rendszeres használata elengedhetetlen.


Megosztás: