Tízórai és uzsonnaötletek a suliba

Szerző:EgészségboltDátum:2023. aug. 23.

Megosztás:

Hamarosan becsöngetnek az iskolába, így előkerülnek az ételhordók, szendvicscsomagolók, kulacsok, valamint egy örök kérdés: Mit vigyen a gyerek tízóraira és uzsonnára? 

Tízórai és uzsonnaötletek a suliba

Előkerülnek az ételhordók, szendvicscsomagolók. Hoztunk egy kis segítséget. Amellett, hogy finomak és egészségesek, biztosan nem fognak hetekkel később előkerülni az iskolatáskából. 

Gyümölcsszelet, superfood rudak

Legtöbb esetben 90% feletti gyümölcstartalommal készülnek, hozzáadott cukor, mesterséges íz, édesítő és színezék nélkül.  Egészséges nassolnivaló kedvező áron, többféle ízben. Már 94 Ft-tól!

Müzliszelet, zabszelet - mindig nyerő!

Akár teljes kiőrlésű gabona felhasználásával, mézzel, kakaós bevonóval, gyümölcsökkel gazdagítva, számtalan ízkombinációban, hogy egyik nap se legyen unalmas. Már 125 Ft-tól!

Puffasztott rizsszelet

Szuper nassolnivaló! A nap bármely szakaszán képes átlendíteni egy kis plusz energiával. Eper, csoki, málna, kókusz, narancs ízben, a változatosság kedvéért. Már 162 Ft-tól!

Gyümölcslék, Smoothie-k

Többféle gyümölcsből, akár hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül.
A smoothie rengeteg energiát ad, megfelel egy gyors reggelinek vagy folyékony tízórainak. Már 223 Ft-tól!

Magvak

Az olajos magvak bővelkednek az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen növényi fehérjékben, rostokban, antioxidáns vitaminokban és ásványi anyagokban. Dió, mogyoró, mandula, kesudió… Van bőven választék. Már 256 Ft-tól!

Mindezek gyorsan, házhoz szállítva az egeszsegbolt.hu-tól.
További ajánlataink az iskolakezdéshez: https://egeszsegbolt.hu/termekeink/sulikezdes