Vermix Szárító Keverék Forte

Nincs raktáron

Szárító, gyulladás elleni készítmény. Kiváló ellenszere a zsíros, pattanásos arcbőrnek. Szúnyogcsípés, csalángöb és karcolt, horzsolt sebek tüneteit is gyorsan megszünteti. Használata: alkalmazás előtt alaposan felrázzuk, majd a keverékkel egy kisebb vattadarabot átitatunk, és ezzel a kezelendő felületetalaposan bekenjük.

Kosárba
EAN kód:5943064001147
Márka:Vermix
Kiszerelés:120 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vermix Szárító Keverék Forte Részletes leírás

Szárító, gyulladás elleni készítmény. Kiváló ellenszere a zsíros, pattanásos arcbőrnek. Szúnyogcsípés, csalángöb és karcolt, horzsolt sebek tüneteit is gyorsan megszünteti.

Használata:
alkalmazás előtt alaposan felrázzuk, majd a keverékkel egy kisebb vattadarabot átitatunk, és ezzel a kezelendő felületetalaposan bekenjük. Hagyjuk a bőrre száradni.

Vermix Szárító Keverék Forte Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

B. Hajnalka2023. 05. 05.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2017. 03. 03.

  Leviszi a gyulladásos pattikat

  Ne használják az érzékeny bőrűek.

Anonim Felhasználó2016. 07. 12.

  Teljesen eltünteti az arcomról a gyulladt pattanásokat!