Minky karcolásmentes dörzsi súrolószivacs antibakteriális zsírmentes 3 db

Minky karcolásmentes dörzsi súrolószivacs antibakteriális zsírmentes 3 db

Raktáron

Antibakteriális – Az antibakteriális összetétel megakadályozza a baktériumok elszaporodását a mosogatópárnán, így a kórokozók és baktériumok nem terjednek mosogatás során! Zsírtalanítás – A zsírtaszító technológia taszítja a zsírt, így segít tisztán tartani a súrolószivacsot Hosszabb ideig tartó teljesítmény – mondjon búcsút a kellemetlen szagú szivacsoknak! Karcolásmentes súrolóerő.

420 Ft
egységár: 139,86 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5010353320354
Márka:Minky
Kiszerelés:3 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Minky karcolásmentes dörzsi súrolószivacs antibakteriális zsírmentes 3 db Részletes leírás

Antibakteriális – Az antibakteriális összetétel megakadályozza a baktériumok elszaporodását a mosogatópárnán, így a kórokozók és baktériumok nem terjednek mosogatás során!
Zsírtalanítás – A zsírtaszító technológia taszítja a zsírt, így segít tisztán tartani a súrolószivacsot
Hosszabb ideig tartó teljesítmény – mondjon búcsút a kellemetlen szagú szivacsoknak!
Karcolásmentes súrolóerő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.