Dr.Chen szelén Q10 tabletta

Dr.Chen szelén Q10 tabletta

Raktáron

Mindennapi támogatás a szellemi munkát végzők számára.

2 836 Ft
egységár: 94,53 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420400
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen szelén Q10 tabletta Részletes leírás

 Szelén Q10 Kalcium + Magnézium + Cink tabletta - 30db
étrend-kiegészítő

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel. Élesztőből származó szerves szelénnel, a jó hasznosulás érdekében. Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.
A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
A magnézium, amely szerves magnézium-laktátból származik, támogatja az idegrendszer megfelelő működését, hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.
A kalcium részt vesz a normál ingerületátvitelben.

Adagolás (felhasználás): naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: Kalcium-citrát, magnézium-laktát, keményítő, stabilizátor: mikrokristályos cellulóz, dextrin; cink-citrát, sűrítőanyag: hidroxipropil-metilcellulóz, fényezőanyag: polietilénglikol, koenzim Q10, térfogatnövelő: zsírsavak magnézium sói, szelénes élesztő.

Aktív anyagok napi 1 tablettára:
Szelén: 56 µg (NRV 101,5 %)
Q10 koenzim: 20 mg
Cink: 10,3 mg (NRV 103 %)
Magnézium: 64,5 mg (NRV 17,2 %)
Kalcium: 135,8 mg (NRV 17 %)
NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 05. 04.

  Jelentősen javitotta a fizikai és szellemi állapotomat is

Anonim Felhasználó2015. 10. 23.

  lehet, hogy jó

Dorisz2015. 06. 14.

  Csökkenti a fáradtság ęrzetet ės a szelėn miatt hat a pajzsmirigy működėsre ezėrt segìt a fogyásban. Persze mozgás mellett.