Biotech arthro forte tabletta 120 db

Biotech arthro forte tabletta 120 db

Raktáron

BIOTECH ARTHRO GUARD GOLD TABLETTA 18-féle hatóanyagával az Arthro Guard a BioTech USA termékkínálatán belül évek óta kategóriájának legnépszerűbb étrend-kiegészítője. Egyéb hatóanyagok mellett nagy mennyiségben tartalmaz glükozamint, kondroitint, MSM-et és kollagént.

8 479 Ft
egységár: 70,66 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076245062
Márka:Biotech
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech arthro forte tabletta 120 db Részletes leírás

BIOTECH ARTHRO GUARD GOLD TABLETTA 18-féle hatóanyagával az Arthro Guard a BioTech USA termékkínálatán belül évek óta kategóriájának legnépszerűbb étrend-kiegészítője. Egyéb hatóanyagok mellett nagy mennyiségben tartalmaz glükozamint, kondroitint, MSM-et és kollagént. Az Arthro Guard-ot kalciummal és mangánnal iskiegászítettük, amelyek nemcsak az ízületekhez köthető csontok, hanem testünk teljes csontozatának karbantartásához is hozzájárulnak. Az Arthro Guard az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.