Mákolaj témájú híreink

8 olaj, ami nem csak egészséges, de finom is!
2013. 11. 06.A hidegen sajtolt olajok kinyerése mechanikus úton történik, nem éri tápanyagtartalmukat veszélyeztető hőhatás, valamint kémiai úton sem változtatták meg tulajdonságaikat, így nem kerülhettek bele kemikáliák. Annak érdekében, hogy ezeket a tápanyagtartalmuk teljében lévő olajakat a szervezetünk felhasználhassa, érdemes az ételek főzése/sütése/párolása után alkalmaznunk őket, vagy nyers alapanyagokkal fogyasztanunk. Általában elmondható, hogy a hidegen sajtolt olajak tökéletes kiegészítői a legkülönfélébb salátáknak. Ne féljünk velük kísérletezni! Az alább felsorolt 8 féle olaj pedig nem csak egészséges, de finom is!
Blogrészletek
További címkéink
hir
egészség
egészséges életmód
diéta
fogyás
vitamin
eritrit
étel
folyadékbevitel
koleszterin
recept
stevia
táplálkozás
tea
új termék
agávé szirup
anyagcsere
arcmaszk
ásványi anyag
balzsamecet
banyaerdő
böjt
bőrradír
C-vitamin
dióolaj
Dr. Steinberger
edzés
élelmiszer
életmód
ételhordó
fogyókúra
gyulladáscsökkentő
gyümölcs
immunerősítés
kamarás iván
kendermagolaj
kókusztej
konyha
levesek
nyírfacukor
pulzusszámmérő óra
sampon
superfood
szénhidrát
zsírégetés
5 nap
aerob terhelés
agave
ajakbalzsam
ajkak