Olajok témájú híreink
8 olaj, ami nem csak egészséges, de finom is!
2013. 11. 06.A hidegen sajtolt olajok kinyerése mechanikus úton történik, nem éri tápanyagtartalmukat veszélyeztető hőhatás, valamint kémiai úton sem változtatták meg tulajdonságaikat, így nem kerülhettek bele kemikáliák. Annak érdekében, hogy ezeket a tápanyagtartalmuk teljében lévő olajakat a szervezetünk felhasználhassa, érdemes az ételek főzése/sütése/párolása után alkalmaznunk őket, vagy nyers alapanyagokkal fogyasztanunk. Általában elmondható, hogy a hidegen sajtolt olajak tökéletes kiegészítői a legkülönfélébb salátáknak. Ne féljünk velük kísérletezni! Az alább felsorolt 8 féle olaj pedig nem csak egészséges, de finom is!
Blogrészletek
További címkéink
hir
egészség
vitamin
diéta
egészséges életmód
itt a nyár
étel
fogyás
folyadékbevitel
ásványi anyag
élelmiszer
eritrit
gluténmentes
Gyógynövény
gyümölcs
hidratálás
immunerősítés
koleszterin
napvédelem
recept
sampon
stevia
superfood
táplálkozás
tea
új termék
zöldséglé
5 nap
agávé szirup
antioxidáns
anyagcsere
arcápolás
arcmaszk
balzsam
balzsamecet
banyaerdő
böjt
bőrradír
C-vitamin
cukormentes
D-vitamin
dezodor
dióolaj
Dr. Steinberger
edzés
életmód
ételhordó
fehérje
fogyókúra
gyulladáscsökkentő