Archív híreink 2014 január hónapból

Extra szűz, hidegen sajtolt, finomított?

Extra szűz, hidegen sajtolt, finomított?

2014. 01. 22.

Az ember egészsége nagyban függ az életmódjától és a táplálkozásától. Sok betegség megelőzhető lenne szervezetünk erősítésével, a szükséges és hiányzó elemek bevitelével, folyamatos pótlásával.
Már azzal is sokat tehetünk, ha nemcsak az alapanyagokra figyelünk az ételeink elkészítésekor, de arra is, hogy milyen gyártási módszerrel készítik azokat. Ez pedig, a különböző olajok esetében hatványozottan fontos! 

Blogrészletek
Mit (t)együnk, mit ne tegyünk a karcsúságért?

Mit (t)együnk, mit ne tegyünk a karcsúságért?

2014. 01. 15.

Hogy fogyhatunk úgy, hogy a testzsír csökkenése mellett izmosak maradjunk, hogy elegendő energiával és ne erőtlenül, kóvályogva éljük meg „diétás” napjainkat, s hogy csökkenthessük a visszahízás esélyét? Az alábbi néhány tanács segíthet az újévi fogadalmak beváltásához.

Blogrészletek
Eddzünk okosan

Eddzünk okosan

2014. 01. 09.

Edzésprogramunk összeállításakor ne feledkezzünk meg a folyamatos fejlődést biztosító legfontosabb szabályról: terhelést követő pihenés = adaptáció (alkalmazkodás).

Blogrészletek